keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Raparperi

6 kommenttia:

  1. Olen hulluna raparperiin, siis raakana, sellaisenaan. Nyt valuu kuola suusta, kuvasi on niin herkullinen!

    VastaaPoista
  2. Syötkö sitä pelkiltään vai jonkun kanssa? On se sellainenaan aika tömäkän raikasta. Ne 12 pusukkaa, mitkä on pääblogissa meni pakkaseen ja lopuista tein kiisselin.

    Pihalle jäi vielä paljon. En oikein uskalla ottaa kaikkea säilöön ettei raparperipuskien kasvu häiriinny :) About 10% vain. Ja sitäpaitsi pakastimeen pitää jättää tilaa muullekin sadolle ;)

    VastaaPoista
  3. Mainio kuva! Yksinkertaisuus on taas kerran valttia! Rapskupiirakka on nannaa.

    VastaaPoista
  4. että voi raparperiakin kuvata näin kauniisti. joku se hoksaa. kuinka kauniita värisävyjä voi raparperissa olla.

    VastaaPoista
  5. Kiitokset Mari ja Anonymous. Kauniit raparperit on nyt pakastimessa odottamassa piirakkaan tai "jälkiruokaliruun" pääsyä.

    VastaaPoista